Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

La service-ul roti Hilserv puteti gasi un pachet complet de servicii si produse pentru sistemul de rulare al autovehiculului dvs.

Fie ca este vorba de un autovehicul de teren sau de un autoturism de familie puteti gasi in oferta noastra absolut tot ceea ce aveti nevoie pentru a asigura o buna functionare si exploatarea in conditii de siguranta a acestuia.

Stocurile de marfa sunt actualizate de mai multe ori pe zi, in zona de stiri si noutati sunt postate in permanenta noile intrari de marfa si articolele nou aparute in oferta noastra.

Toate anvelopele achizitionate de la noi, fie ca sunt cumparate online, fie direct din magazinele noastre beneficiaza de montaj gratuit la service-ul din Str. TURNU MAGURELE nr 40 - 42, sector 4 BUCURESTI

Tot in acest service puteti beneficia de o serie de servicii profesionale si de reparatii vizand trenul de rulare al autovehiculului Dvs.

In cazul in care sunteti interesat/interesata de o oferta de servicii particulara, cum ar fi pachetele de servicii pentru flote sau pentru autovehiculele exploatate in regim de taxi va rugam sa ne contactati.