Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Anvelope de vara proiectate pentru deplasari lungi

Siguranta la volan ar trebui sa constituie o prioritate pentru orice conducator auto. Branduri celebre producatoare de anvelope auto pentru dotarea vehiculelor tip turisme, precum Dunlop, se axeaza pe fabricarea de pneuri caracterizate prin durabilitate si eficienta sporita, investind sume colosale pentru atingerea acestui obiectiv, in domeniul cercetarii si dezvoltarii.

Astfel, s-a nascut si noua gama de anvelope de vara marca Dunlop. Modelul Sport Maxx RT2 a fost lansat la finele anului 2015 si se inscrie in clasa Ultra High Performance. Lansarea noilor anvelope dedicate de vara a avut loc, cu mult fast, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul precedent s-a bucurat si el de o larga popularitate, fiind unul premiat de catre experti. Testele independente efectuate de TÜV SÜD Product Service GmbH, au scos la iveala faptul ca modelul Sport Maxx RT 2, in urma optimizarilor speciale, asigura o aderenta mai mare, dovedind in plus o manevrabilitate excelenta, alaturi detimpi mai rapizi in comparatie cu modelul anterior. Noul model nu se abate nici de aceasta data de la filosofia Dunlop “Forever Forward”, exceland din punct de vedere al unei directii precise.

Avantajele anvelopei DUNLOP Sport Maxx RT 2 se refera la: nivel imbunatatit al aderentei la viraje – pe orice tip de carosabil (drum uscat sau umed, multumita suprafetei de contact banda de rulare-sosea crescute), oferind rezistenta marita la fortele laterale. Structura ranforsata cu fire de cord mult mai rezistente, posibilitatea franarii pe distante mai scurte, inclusiv la rularea cu viteze inalte, faciliteaza deplasari lungi, in regim de autostrada.

Tehnologia folosita, Dunlop Touch, este raspunzatoare pentru structura sofisticata a acestor cauciucuri de vara. Cu design mai plat al caii de rulare, obtinut prin aplicarea tehnologiei MRT (Multi Radius Tread), garanteaza o pata de contact mai mare cu 4-8 %. Printr-o ingenioasa distributie a presiunii pe suprafata de contact, se obtine o fiabilitate excelenta, alaturi de un nivel scazut al acvaplanarii. Stabilitatea este, de asemenea, o caracteristica a acestor pneuri.

Amestecul de cauciuc pentru calea de rulare este fabricat prin intermediul a trei tehnologii avansate: Silica-Plus(un compus tehnologic folosit si la confectionarea anvelopelor de curse); Dublu-Silica si, nu in ultimul rand, un compus adaptiv cu rol in adaptarea la textura suprafetei carosabilului. Toate acestea conduc la performante mai bune la franare.

SC HILSERV SRL este distribuitor autorizat de anvelope auto de vara, iarna si all-season, provenind de la producatori de renume mondial, precum Dunlop. Va invitam sa studiati ofertele Hilserv, optand pentru cauciucurile corespunzatoare vehiculului tau!