Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Un pneu pentru toate anotimpurile este un compromis. Nu este chiar cel mai bun, dar poate face totul in mod adecvat. Principalul avantaj pe care il are asupra unei anvelope de vara este ca, datorita adancimii mai mari a benzi de rulare, este mai putin sensibil la acvaplanare. Atunci cand vine vorba despre condusul pe asfalt ud, compusul este foarte important in ceea ce priveste aderenta. Astfel, in cazul in care compusul nu poate atinge drumul (in cazul acvaplanarii, in cazul in care anvelopa este incapabila de a impinge apa in afara zonelor de contact), atunci este, evident, mai bine sa aveti ceva care poate mentine de fapt, contactul .

Compusul benzii de rulare se va uza mai mult decat o anvelopa de vara la temperaturi ridicate si va avea performante mai scazute decat o anvelopa de iarna, la temperaturi scazute. Motivul pentru care sunt atat de comune este pentru ca aceste cauciucuri all-season sunt universale. Achizitionati anvelope pentru toate anotimpurile si sunteti gata pentru orice vreme. Tehnologia anvelopelor a ajuns atat de departe incat aceasta este o solutie acceptabila.

Anvelopele all season sunt usor de condus datorita stabilitatii si tractiunii puternice atat in conditii umede cat si uscate. Pe drumurile ude, blocurile special concepute asigura evacuarea eficienta a apei, reducand riscul de acvaplanare. Nu trebuie sa va faceti griji nici in cazul in care iarna va ia prin surprindere, intrucat striatiile (canalele) de inalta densitate sunt eficiente in a ajuta banda de rulare sa prinda suprafata drumului pentru a oferi aderenta in conditii de inghet, pentru manipulare eficienta si franare pe drumuri reci, inghetate si inzapezite.

Cauciucurile all season duc soferii in siguranta in conditii de frig si mai provocatoare, de iarna. Unii producatori au acordat, de asemenea, profilul benzii de rulare pentru un zgomot redus si un contact rutier optim, in orice conditii de suprafata.