Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Anvelopele auto de care aveti nevoie depind in mare masura de tipul de masina pe care o conduceti si de tipul de condus pe care il practicati. Daca va deplasati pe distante scurte in interiorul si in jurul orasului la scoala sau la magazinele locale, apoi economia si siguranta va fi o preocupare principala in alegerea unui pneu. Daca veti conduce mai mult pe autostrada, atunci zgomotul redus, confortul si economia de combustibil ar putea fi factori care sa va ajute sa va gasiti anvelopa potrivita. Soferii de masini de lux si masini sport vor fi interesati de anvelope de inalta performanta, care ofera precizie in manevrabilitate, tractiune excelenta si manevrabilitate buna la viteza.

La Hilserv va putem consilia cu privire la anvelopele auto potrivite pentru cerintele masinii dumneavoastra, la un pret scazut anvelope.

Puteti cauta anvelopele in functie de dimensiune (latime, inaltime sau diametru) sau in functie de producator sau sezon. Veti descoperi in gama noastra de producatori nume de prestigiu precum Debica, Dunlop, Goodyear, Michelin, Sava, etc.

Pentru a ajuta consumatorii sa faca cea mai buna alegere de anvelope auto ieftine pentru iarna, de vara sau pentru toate anotimpurile, expertii Hilserv ofera sfaturi pentru achizitionarea si intretinerea anvelopelor, iar in service-ul auto clientii pot beneficia de o abordare personalizata si consiliere profesionala in ceea ce priveste nu numai cauciucurile si jantele, ci si sasiul masinii dumneavoastra si service auto complet.