Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sava AVANT A4 205/75R17.5 - Vara

[Contactati-ne pentru un pret]
8987
in stoc

Caracteristici

Producator:
SAVA
Inaltime:
75
Latime:
205
Diametru:
R17.5C
Sezon:
VARA

Descriere

Producatorul Sava a creat o noua generatie de anvelope vara de directie care dispune de un design de ultima ora si proprietati deosebite de constructie. Modelul AVANT A4de anvelope directionale, destinate sa faciliteze transporturile regionale, prezinta urmatoarele caracteristici:

- aceste anvelope cargo au o carcasa robusta, mai rezistenta la deteriorare si agresiune

- banda de rulare se caracterizeaza printr-un profil special proiectat sa ofere un randament kilometric mare, dar si nivele excelente de franare si tractiune pe carosabile uscate si ude

- uzura uniforma

- o buna manevrabilitate

- compusii din banda de rulare, alaturi de materialele utilizate pentru fabricarea carcasei si centurii, asigura o durabilitate sporita, in timp ce geometria optimizata a taloanelor permite resaparea.

Noua linie de anvelope Avant A4 a fost dezvoltata sa serveasca pentru multiple aplicatii, acoperind o multitudine de servicii utile pentru operatiuni regionale sau de distributie.