Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Michelin ALPIN A5 225/55R17 97H - Iarna

744,00 Lei
9954
Momentan Indisponibil

Caracteristici

Producator:
MICHELIN
Inaltime:
55
Latime:
225
Diametru:
R17
Sezon:
IARNA
Indice de sarcina:
97
Indice de viteza:
H

Descriere

Michelin ALPIN A5 225/55R17 este o linie de anvelope iarna fabricata de renumitul grup francez, folosind tehnologii de ultima ora, care vizeaza in special structura benzii de rulare si design-ul acesteia.

Noile anvelope pentru turisme disponibile si pe dimensiunea 225/55R17, se caracterizeaza prin:

- ofera un randament kilometric foarte bun

- calea de rulare a fost re-proiectata astfel incat sa ofere o aderenta optima in orice conditii de iarna: carosabil plin de zapada si gheata, dar si pe drumuri uscate si umede.

- prezinta un profil in V, care are rol in imbunatatirea fiabilitatii pe zapada si contribuie la dispersia mai rapida a apei, in combinatie cu densitatea mai mare de canale, pentru un plus de 17% mai multa aderenta pe suprafetele acoperite de zapada.

- cauciucul special, alcatuit dintr-o formula unica, ce consta in extracte naturale provenind din ulei de floarea soarelui si o cantitate mai crescuta de siliciu, garanteaza o mai buna flexibilitate la expunerea la temperaturi foarte reduse

- contin inscriptionat pe flanc marcajul M+S, conform normelor in vigoare (Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile autovehiculelor si ale remorcilor acestora).

- durata mai lunga de viata.