Goodyear EXCELLANCE ROF 245/40R20 99Y - Vara

[Contactati-ne pentru un pret]
5648
in stoc

Caracteristici

Producator:
GOODYEAR
Inaltime:
40
Latime:
245
Diametru:
R20
Sezon:
VARA
Categorie:
Autoturisme
Indice de sarcina:
99
Indice de viteza:
Y

Descriere

Goodyear EXCELLANCE ROF sunt anvelope de vara, pentru suv-uri si autoturisme sportive, care se lauda cu un palmares de performante, si aici merita punctate urmatoarele aspecte:

- sunt cauciucuri runflate (proiectate special pentru autovehicule si unele jante ce permit montarea de astfel de pneuri), deci din start pornesc cu o suma de avantaje, precum:

  • conditii optime de siguranta in situatii de risc, avarie etc.;
  • scaderea riscului de aruncarea a automobilului in decor, in cazul pierderii totale a presiunii.
  • chiar si in situatie de avarie, autoturismul este functional, fiind posibil sa efectueze un drum de 80 km, ruland cu maxim 80 km/ora.

- aceste pneuri Goodyear exceleaza la capitolul aderenta pe carosabile ude, intrucat structura pneului a fost optimizata prin adaugarea unui compus polimeric inovator, determinand scurtarea distantei de franare in timpul ploilor.

- presiunea se mentine la fel pe toata suprafata de contact a cauciucului, rezultand intr-o manevrabilitate eficienta si o uzura uniforma a benzii de rulare. Stabilitatea la viraje este favorizata de prezenta unor stabilizatoare laterale.

- nivelul de zgomote emise in timpul rularii este redus, sporind gradul de confort al conducatorului auto si al pasagerilor.

Dimensiuni anvelope suv:

- latime: 245 mm

- inaltime: 40 mm

- diametru: 20"

- indice de sarcina: 99

- indice de viteza: Y (maxim 300 km/h)